vineri, 3 aprilie 2015

Cursuri de limba engleza pentru toti




Un curs de engleza generala poate sa iti ofere doi sau chiar trei profesori pe zi. Profesorul pe care il ai pentru prima lectie de dimineata este principalul profesor si va coordina programul de limba engleza generala. Astfel, un curs oarecare de limba engleza care se desfasoara la orice centru, institut sau scoala de limba engleza va decurge in felul urmator.

La un curs de limba engleza vei da un test scurt dimineata in o data la fiecare saptamana sau trei saptamani pentru a fi sigur ca ai inteles tot ceea ce ai invatat. Profesorul principal te va intervieva in timpul primei saptamani de curs si apoi intr-un mod regulat iti va verifica progresul si principalele aspecte ce implica sederea ta la acea scoala de limba engleza, cum ar fi acomodarea sau starea de bine generala.

Studentii cu un nivel mai ridicat al cunoasterii pot alege dintre o serie de programe business english course london care au loc de doua ori pe saptamana, ceea ce include cursuri de engleza pentru afaceri precum si viata si cultura britanica. In acest timp, cat studentii cu un nivel mai ridicat al cunostintelor despre engleza studiaza cele doua cursuri, studentii cu un nivel mai precar al cunostintelor se vor concentra asupra dezvoltarii abilitatilor de a conversa.